Grensakse

Uanset hvilken type træer og buske der står i din have, om det er tykke eller tynde grene, der skal beskæres, så finder du her den perfekte grensaks til at hjælpe dig med at få et godt resultat. Med den rigtige grensaks kan du gøre havearbejdet til en leg. Du kan her på siden dykke ned i vores brede sortiment af grensakse, som er uundværlige når du skal klippe roser og sommerblomster ned. Du finder også større grensakse, som kan klippe de tykkere grene over. Find den grensaks som passer bedst til dig og dine behov.

HVORFOR VÆLGE EN GRENSAKS?

Er du haveejer og har problemer med at klippe dine roser pænt til og klippe kraftigere grene over? Så er en grensaks et uundværligt redskab, som helt sikkert kan hjælpe dig. En grensaks kan klippe kraftigere grene over og samtidig også efterlade et meget pænt snit. Et rent og pænt snit er vigtigt, når du klipper dine buske og grene, så det hurtigt kan hele igen.

Det er derfor vigtigt at du benytter en skarp saks, så grenen bliver skåret over i et hug. Hvis ikke kan det ødelægge grenen, hvis du skal vride og vrikke saksen for at få grenen klippet helt over, sårer du grenen.


HVILKEN GRENSAKS SKAL DU VÆLGE?

Der findes mange forskellige grensakse på markedet. Både korte og lange modeller men også modeller med teleskoparme. Derudover findes der også elektriske grensakse, der kører på batteri, hvilket gør, at den er let at håndtere. Den er god til de lidt tykkere grene og beskæring af buske, men er også ideel til blomster med kraftige stilke som for eksempel roser.

Har du bøvl med dine hænder, arme eller skuldre, men har havearbejde som skal udføres, så kan en elektrisk grensaks være et uundværligt redskab for dig, da den klarer klipningen, så du slipper for at bruge kræfter og dermed undgår smerter i arme, hænder og skuldre.

Er du i tvivl om, hvilken grensaks du skal vælge? Så er det først og fremmest vigtigt, at du finder frem til en grensaks model, der passer til netop dine behov. Der er forskel på, om du skal klippe et tæt buskads, hvor der ikke er plads til at bruge en grensaks med langt skaft. Eller om du skal klippe tykke grene på et større træ og hvor det måske er nødvendigt at saksen kan nå højt op.


GØR DIT HAVEARBEJDE ENDNU NEMMERE MED EN GRENSAKS

Er træer og buske begyndt at spærre for udsigten i din have? Eller begyndt at brede sig, så det ikke ser så pænt ud længere? Som haveejer kender du helt sikkert til netop det problem. Derfor er det vigtigt at have det rigtige haveudstyr til rådighed.

Med den rigtige grensaks er det meget nemmere at holde have pæn. Har du måske en gammel og slidt grensaks, er det måske ved at være tid til at udskifte den til en ny model i høj kvalitet. Ikke alene giver en god grensaks et godt snit, den ligger også godt i hånden, hvilket gør havearbejdet endnu nemmere.