Cart:

0
Din indkøbskurv er tom.

0

Mød et par kunder

Her kan kort du møde en glad kunde, som har købt vores 3-trins beskæringssaks og er meget glad for den, da den sparer hende for en masse tid i haven.

Kort info om produktet:

3-trins beskæringssaksen er vores bestseller. Den har den unikke mulighed at der kan veksles i trin. På denne måde kan du øge skæreeffekten med over dobbelt så meget, som ved traditionelle grensakse. Man ændre blot saksens trin, til det som passer ift. hvor tyk grenen er, og derefter er resten en leg. Det gør arbejdet meget lettere, når saksen kan indstilles korrekt og giver faktisk mulighed for skæring af grene med en tykkelse på op til 22 millimeter.

Gå til produkt ->

 

Se videor herunder:

Læs mere om Mød et par kunder

1 vare(r)

Tabel  Liste 

 1. 3-trins beskærersaks - Se video

  3-trins beskærersaks - Se video

  Vores bestseller!
  3-trins beskæresaksen har den unikke mulighed at der kan veksles i trin. På denne måde kan du øge skæreeffekten med over dobbelt så meget, som ved traditionelle grensakse. Man ændre blot saksens trin, til det som passer ift. hvor tyk grenen er, og derefter er resten en leg. Det gør arbejdet meget lettere, når saksen kan indstilles korrekt og giver faktisk mulighed for skæring af grene med en tykkelse på op til 22 millimeter.

  Saksen er god både til unge og sunde grene, samt til ældre og tørre grene. Bladene kan nemt slibes, eller skiftes om nødvendigt.

  Se en kundeoplevelse - Video - Klik her.

  Se produkt demonstrationer

  Bedst i test hos Politiken!

  Perfekt til at klippe grene, samt beskæring af roser og blomster. Den tilpasser selv klippekraften pga. auto-trin egenskaben, som sikre at du ikke skal bruge unødvendige krafter, når du arbejder. Saksen tilpasser bidet efter tykkelsen på grenen der skæres. Når roser og blomster beskæres, anvendes blot 3-trins saksens spids, idet denne uden problemer skærer igennem på én gang. Saksen er i meget høj kvalitet og leveres med et nemt greb og en skære teknologi udviklet for at reducere friktion, hvilket giver rene snitflader.

  Teknisk info

  • Til skæring af både friske, samt tørre grene og kviste
  • Beskæring af blomster og roser
  • Mere skærekraft end traditionelle grensakse uden autu-trin egenskab
  • Udskiftelig klinge
  • Skærekapacitet 22 mm
  • Total vægt: 208 g
  • Længde: 205 mm

   

  Vis detaljer
  249,00 DKK

1 vare(r)

Tabel  Liste 

DKK
Tilmeld dig og få 10% rabat!
Ved tilmelding af vores nyhedsbrev får du en rabatkode med 10% rabat.
Rabatkode: