Cart:

0
Din indkøbskurv er tom.

0

Grensakse

Unikke flere trins værktøjer med mere magt.

Når du er i færd med dit havearbejde og kæmper med at skære grene, hjælper Scandinavian Gardenings utroligt lette 3-trins beskæringssakse dig til at lægge mere kraft på det rigtige sted. Samtidig har 3-trins beskæringssaksene meget nemt ved at håndtere tæt vegetation. Vores 5-trins grensakse, giver dig flere muligheder for at tackle de tykkere grene i flere etaper.

De unikke flere-trins muligheder i saksene, betyder at du spare på dine kræfter og i stedet kan anvende værktøjet med lethed og glæde.

5 vare(r)

Tabel  Liste 

 1. 5-trins grensaks med teleskop - Se video

  5-trins grensaks med teleskop - Se video

  Scandinavian Gardens nyeste model af grensakse, har teleskopiske arme som gør det muligt at nå de grene man normalt ikke har mulighed for at få fat i. Saksen teknologi gør det let at opnå den perfekte skæreeffekt, alt efter, hvor tyk grenen er. Det er muligt at slibe bladet, eller udskifte dette efter behov.
  Skære kapaciteten på 5 trins grensaksen, er 58mm og den vejer ca. 1,4 kg.

  Vis detaljer
  449,00 DKK
 2. 3 trins saks til teleskopstænger

  3 trins saks til teleskopstænger

  3 trins saksen er meget effektiv til at skære store grene højt oppe i træerne. Skærekapaciteten er hele 30mm og saven kan installeres ved hjælp af vingemøtrikken. Det er muligt at slibe bladene og eller skifte disse hvis det skulle blive nødvendigt.

  • Top sav buet med endekrog.
  • Ideel til at skære tykke og højt placerede grene, pga. Scandinavian Gardenings teleskopskaft
  • Knivbladet på den nederste del giver et rent og præcist snit fra bunden
  • Knivene er fremstillet i hærdet stål
  • Lav vægt, hvilket gør det muligt for de fleste mennesker til at arbejde med saksen.
  • Skærekapacitet 3 cm
  • Vægt 948 g
  • Længde 47 cm

  Vis detaljer
  399,00 DKK
 3. 3-trins beskæringssaks

  3-trins beskæringssaks

  Scandinavian Gardenings 3-trins beskæringssaks er udført i holdbart materiale. Den er lille i grebet og er et meget let haveværktøj at arbejde med. Beskærer grene på op til 2,3 cm i tykkelse. Vis detaljer
  199,00 DKK
 4. 5-trins letvægts grensaks

  5-trins letvægts grensaks

  Denne model er til dem som ønsker at arbejde i haven med lette redskaber og ikke har behov for at klippe store grene. 5-trins letvækst grensaksen har en klippeteknologi, som gør det let at arbejde. Saksen vurdere selv hvor tyk grenen er og hvor meget kraft der skal på, uden at du skal bruge flere krafter. Det er muligt at slibe bladet, eller udskifte det såfremt dette skulle blive nødvendigt. Klippe kapaciteten er på 45 millimeter og vægten ligger på omkring 1,1 kg. Vis detaljer
  349,00 DKK
 5. 3-trins beskæringssaks - Se video

  3-trins beskæringssaks - Se video

  Vores bestseller!
  3-trins beskæringssaksen har den unikke mulighed at der kan veksles i trin. På denne måde kan du øge skæreeffekten med over dobbelt så meget, som ved traditionelle grensakse. Man ændre blot saksens trin, til det som passer ift. hvor tyk grenen er, og derefter er resten en leg. Det gør arbejdet meget lettere, når saksen kan indstilles korrekt og giver faktisk mulighed for skæring af grene med en tykkelse på op til 22 millimeter.

  Saksen er god både til unge og sunde grene, samt til ældre og tørre grene. Bladene kan nemt slibes, eller skiftes om nødvendigt.

  Se en kundeoplevelse - Video - Klik her.

  Se produkt demonstrationer

  Bedst i test hos Politiken!

  Perfekt til at klippe grene, samt beskæring af roser og blomster. Den tilpasser selv klippekraften pga. auto-trin egenskaben, som sikre at du ikke skal bruge unødvendige krafter, når du arbejder. Saksen tilpasser bidet efter tykkelsen på grenen der skæres. Når roser og blomster beskæres, anvendes blot 3-trins saksens spids, idet denne uden problemer skærer igennem på én gang. Saksen er i meget høj kvalitet og leveres med et nemt greb og en skære teknologi udviklet for at reducere friktion, hvilket giver rene snitflader.

  Teknisk info

  • Til skæring af både friske, samt tørre grene og kviste
  • Beskæring af blomster og roser
  • Mere skærekraft end traditionelle grensakse uden autu-trin egenskab
  • Udskiftelig klinge
  • Skærekapacitet 22 mm
  • Total vægt: 208 g
  • Længde: 205 mm

   

  Vis detaljer
  249,00 DKK

5 vare(r)

Tabel  Liste 

DKK
Tilmeld dig og få 10% rabat!
Ved tilmelding af vores nyhedsbrev får du en rabatkode med 10% rabat.
Rabatkode: