Scandinavian Gardening

Scandinavian Gardening

Inspiration og Innovation

Scandinavian Gardening's værktøjer er skabt ud fra en passion og inspiration for at gøre arbejdet i haven så let og effektivt som muligt. Virksomheden, som blev etableret i 2011, er i dag anerkendt i Danmark for sine populære og pålidelige haveværktøjer.

Succes i Sverige

Disse haveværktøjer har vundet hjerterne hos haveentusiaster samt husejere og har haft stor succes i Sverige i løbet af de sidste 25 år. Blandt virksomhedens mest fremtrædende produkter er deres 3-trins grensakse, som er blevet berømte for deres holdbarhed og kvalitet.

Holdbarhed og Kvalitet

Scandinavian Gardening forpligter sig til at levere funktionelle, brugervenlige og holdbare haveværktøjer. Det særlige ved disse værktøjer er, at de letter havearbejdet og minimerer belastningen på kroppen og hænderne. Vores værktøjer sikrer et rent snit gennem grene, hvilket bidrager til en sundere plante.

Udmærkelser og Anerkendelser

Desuden er vores produkter blevet hædret som "Bedst i Test af Politiken", hvor en af vores svenske superklippere blev fremhævet. AnneMarie Sørensen, hortonom og havearkitekt, som var dommer i Lørdagslivs test af beskæresakse, opdagede denne model på en haveudstilling i Sverige. Hun bemærkede, at saksen kunne klare et rent snit på grene med en diameter på op til 2,2 centimeter - en præstation som få andre havesakse kan matche.

"Dens gearing gør, at den kan skære igennem tykkere grene end alle de sakse, der blev testet i Lørdagsliv. Man skal lige vænne sig til gearingsfunktionen, men når det er på plads, er den fantastisk," forklarer Anne Marie Sørensen.