Beskæresakse

Med en god beskærersaks kan du gøre havearbejdet til en leg. Når buske og grene begynder at vokse sig vildt, er det som haveejer en god idé at have en beskærersaks lige ved hånden. Det er vigtigt med en model, som er skarp og som kan skære igennem, når du trimmer dine buske og grene. Med et skarpt klippehoved får dine havebuske og træer et flot og holdbart snit. Her på siden finder du det helt rigtige udstyr, som du skal bruge, når du skal beskære havens træer og buske.

Det siger kunderne

Vi har købt flere ting fra sortimentet og vi har altid været tilfredse. Det er super godt værktøj som er let at bruge uden at skulle bruge de store kræfter.

Vi har brugt dem til at klippe grene når vi skulle sætte vores telte op hos vores kunder
Kirsten & Claus
Hvalsø Teltudlejning
Når vi har behov for to sakse, så er det ikke en til min kone og en til mig. Nej de er begge til min kone; en til sommerhuset og en til vinterhuset.

Har man først prøvet Scandinavian Gardenings beskæresaks, er der ikke andet der dur.
Ove Madsen
Det er de bedste sakse, jeg har nogensinde har prøvet. De ligger godt i hånden, og så skal man ikke bruge mange kræfter på at klippe en tyk gren over.

Vi blev nødt til at have 2 stk, så vi ikke kom op og slås om den ene. Super sød og kompetent service.
Charlotte Frank

HVAD ER EN BESKÆRERSAKS?

Er du haveejer, så er en beskærersaks et vigtigt og uundværligt redskab. Beskæresakse er mindre sakse, som kan hjælpe dig med at klippe små grene og mindre planter, så din have kan komme til at stå helt skarpt til sommer. Der findes forskellige størrelser og modeller af beskæresakse, men kendetegnet er ofte deres mindre størrelse i forhold til andre beskæringsredskaber til haven. beskæresaksen er et redskab, hvor det er vigtigt, at den har et skarpt klippehoved, så den kan klippe grene og buske helt skarpt. Derudover er det også vigtigt, at den har et behageligt håndtag, som passer til netop dine behov.

HVORNÅR SKAL DU BESKÆRE DINE TRÆER OG BUSKE?

Er dine træer og buske blevet for store, er det bedste tidspunkt at beskære dem på om sommeren. På dette tidspunkt på året har træerne nemlig nemmest ved at hele. Mangler dine træer og buske derimod fylde, så er det bedst at beskære dem om vinteren, da dette giver træer og buske gode muligheder for at sætte nye og flere skud i næste sæson. Bliver dine træer og buske næste sommer al for voldsom, kan du altid rette dem til med en beskærersaks.

Når du skal i gang med at beskære dine haveplanter og træer, skal du dog være opmærksom på, at ikke alle planter tåler beskæring om vinteren. Nogle af de følsomme buske som der blandt andet ikke tåler vinterbeskæring, er blandt andet:

  • Roser
  • Lavendel
  • Træer med stenfrugter

Det er derfor altid en god idé at undersøge, hvilket tidspunkt der er bedst at benytte sig af en beskærersaks til dine træer og planter. Så er du sikker på at dine planter bliver beskåret på det helt rigtige tidspunkt på året.

TYPER AF BESKÆRESAKSE

Der findes to typer hovedgrupper inden for beskæresakse:

  • Den ene er beskærersaks med sideskær, som ligner en køkkensaksen. Denne model er optimal til friske grene.
  • Den anden model har modskær og kun et skærende blad. Denne modeltype er optimal til tørre grene.

Begge typer beskæresakse er gode at have sammen med sine haveredskaber, da de kan bruges til meget forskellige typer beskæring i haven. En beskærersaks er derfor med til at gøre dine haveopgaver meget lettere, når buske og grene skal trimmes.

DET VIGTIGSTE VED EN BESKÆRERSAKS

Når du skal ud og investere i en beskærersaks, er det vigtigt, at den kan skære igennem, når du står i haven og trimmer grene og buske. På de fleste beskæresakse er der en lås, som sikrer, at du har fuld kontrol over bladet og dette sikrer derfor, at arbejdsforløbet er sikkert. Du finder her på siden et udvalg af beskæresakse, der er nemme at bruge, samtidig med at de giver et tilfredsstillende resultat.

UNIKKE AUTO-TRINS VÆRKTØJER SOM GIVER MERE MAGT

Når du står midt i dit havearbejde og kæmper med at klippe grene, hjælper Scandinavian Gardenings utroligt lette auto-trin beskæringssakse dig til at lægge mere kraft på det rigtige sted. Vores 3-trins beskæringssakse har meget nemt ved at håndtere tæt vegetation og kan klippe op til 22 mm tykkelse. De unikke auto-trin egenskaber i saksene, betyder at du spare på dine kræfter og i stedet kan anvende værktøjet med lethed og glæde. Saksene mærker selv hvor tyk en gren er og tilpasser således sit bid efter dette. Det betyder at du ikke skal lægge ekstra krafter i, ved større grene, hvilket du skal med almindelige haveredskaber.